Flipper



Kolla vad jag hittade :D
Den bilden var riktigt fin på min lille Flipper.

Huvudvärk!?

 NU?

Hur kan det bara komma eller?
Man sitter här och allt är väldigt bra och bekvämt, och helt plötsligt så vänder allt på sig och inget är bra och man sitter väldigt obekvämt.

Det kanske är dags att gå och lägga sig? Det kanske är det som min kropp försöker berätta?
Ja kanske får lyssna på den då.

Men inte än. Det finns lite grejor jag måste göra först.

Ses snart!


Bio lio

Ice Age 3 - Det våras för dinosaurierna.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den filmen. Den var bra, helt okej. Lite udda precis som ettan och tvåan. Inget som händer i dom filmerna skulle kunna hända eller skulle kunna ha hänt i verkligheten. Men dom underhåller ju barn på fyra år och uppåt. Även vuxna skrattar åt den där ekorren som klantar runt med ekollonet eller vad det är. Tänk att man kan ha så kul åt någon som skadar sig och har sån jäkla otur. Det är ju synd om den där figuren.

Nästa gång jag går på bio hoppas jag att det blir Public enemies eller kanske Harry Potter. Det är kul med bio. Det är något man tar sig tid till alldeles för sällan.
Det får det helt enkelt bli ändring på!

Efter bion så hamnade jag och Halat på hennes restaurang Lidans grill, och jag har hört att det lär vara Johan Palms favorit restaurang. Där ser man vad världen är liten. Och jag kan väl egentligen bara hålla med honom. Stället är grymt bra!

Nu ikväll så blir det väl bara till att sitta här och se söt ut. Jag kan faktiskt vara ganska bra på det ibland.
Hoppas ni haft en fin och kommer att fortsätta ha en fin kväll.

KissKiss


Hemma hos Halat

Har precis kommit hem till Halat. Vi har vart och käkat på mc donalds. Blev en sista hamburgare för mej innan jag börjar mitt nya liv.
Och nu är det snart bio som gäller. Ice age blir det. Den verkar ju jätterolig.

Hoppas ni får en fin kväll!
Puss <3

bio :D

Jo det blir visst lite bio i kväll. Antagligen ice age, haha.

Vi ses ikväll!

Stina och degeberg

Stina ringde för ett stund sen. Har inte prata med henne sedan i lördags så det var kul. Det blev ett kort samtal på en minut. Men vi hann att bestämma att jag skull komma ut till henne och hennes familj på degeberg imorn. Det ska bli jättekul. Jag har inte varit där på jättelänge. OCh det är så fint där ute så bered er på riktigt tjusiga kort om jag inte glömmer kameran.

Nu ska jag börja med evighets arbetet.
Ha de bra!

Pizza

Yes pizza till frukost är egentligen helt perfekt. Jag älskar att käka pizza till frukost. Det ger någon speciell känsla, haha.


Nu sitter jag i mitt rum igen. Tillsammans med tillsammans med en mängd artister som sjunger härliga låtar för mej. Underbart att tillbringa morgonen/förmiddagen på detta sätt. Ser fram emot när allt är i ordning i rummet. Då ska jag börja käka frukost har inne. Tänk att sitta och käka pizza samtidigt som man sitter här och lyssnar på musik. Underbart i dubbel bemärkelse.  


Det är dom där små fina stunerna som förgyller dagen. 


Nu kom farmor hit för att kolla på rummen. Hon kommer nog få en shock när hon får se röran. när hon har kollat klart ska jag springa och duscha.


Ha de bra så länge!


Kiss kiss  


god morgon :)

Hoppas ni alla har sovit gott. Det har i alla fall jag gjort. Det kändes bra att vakna upp i det nya rummet. Lite ovant kanske man kan säga. Men jag gillar det. Det är en liiten aning stökit här inne men dett ska plockas i ordning på idag.

Också ska det plockas i ordning på hallen och flyttas över dom grejorn som inte har kommit på rätt plats än. 
Sen blir det nog en trip till stan för att kolla mattor, lampskärmar och gardiner med mera.

Jag hoppas att Halat inte ska jobba så det blir bio ikväll. Ddet skulle vara såå kul att träffa henne igen. 

Nu ska jag ner ock käka frukost.
Hoppas ni får en bra dag!

KyssPyss!
 


nu är det nog dags

Nu ska jag ta och dra mej tillbaka. Ni får fortsätta att hålla på i blogg nätet utan mej. Jag hakar på imorgon bitti igen.
Har inga direkta planer för imorgon. Kanske blir bio med Halat m hon inte jobbar. Det skulle vara jättekul att träffa henne. Vi har ju inte träfftas så mycket under sommaren. Så hoppas att hon inte ska jobba.

Ni får ha det så bra ni där ute.
Godnatt!



en del bloggar...

skulle man ju kunna få lite ryck på. T.ex. blondietrion Dessie, Kissie och Paulina. Vad är det med blondiner och bloggar? Vem vet?


Dessie: Åh Im the one and only för jag är bara så bäst och snygg och min största idol är fjortisKissie. Jag har ju sett att Kissie har förstorat läpparna så jag måste nog också göra det. Fast jag vill ju egentligen inte att någon ska veta om att jag diggar Kissie till max så jag kan väl skriva något elakt om hennes utséende? Wohoo. Och Paulina som egentligen är min bästa vän fast vi bråkar så mycket.  Fast nu har vi ju bråkat så mycket det senaste så jag tror egentligen inte att vi är bästa vänner längre så jag är bästis med Alexandra nu!

Kissie: Asså shit vad jag är snygg. Jag är så jävla snygg att alla liksom blir kåta bara av att höra mitt namn. Och shit vad snyggt mitt hår är. Det är så jävla vackert och jag är ju bara så snygg. Jag fattar ju egentligen varför Dessie och alla andra fjortisblondisbloggare härmar mej med allt jag gör för jag är ju bara så sjukt bra och snygg så jag förstår ju så jävla väl varför alla vill vara som jag.

Paulina (Paow): Åh lilla jag som heter Paulina. JAg är så oskyldig och söt och gör aldrig fel. Det är alltid Dessies fel att vi bråkar. Hon är alltid så sjukt elak. Men när hon håller på så så skriver jag något elakt om hennes prvata saker på min blogg som alla som vill kan läsa. det förtjänar hon faktiskt. Haha jag är så bra, eller nej det är jag inte alla är precis lika bra. Jag gillr att festa men jag dricker aldrig mycket för jag är så duktig och jag bara feströker, men sen röker jag lite när jag chillar med polare också. Och så röker jag lite då och då ibland hemma också. Men aldrig ofta för jag är ju så duktig.


Är det sådan man måste bli för att komma någonstans med sin blogg? Ne vad jag vet så brukar inte blondinbella eller brunettbella eller vad man ska kalla henne för nu aldrig lagt ut sig på sin blogg, eller skrivit massa skit om hennes vänners privata saker och hon har ju klarat sig ganska bra om jag får säga det själv. 

Nu ska jag plocka iordning på min grejor i rummet ochsedan kanske det blir till att gå och lägga sig. Fast jag är inte trött så jag väntar nog lite med det.

Kiss kiss 


snyggare förr

Det måste ha varit något med människorna som var stora på 50, 60 och 70 talet. Dom var ju så mycket snyggre än vad skådisarna och sångarna är idag. Jag menar skulle någon idag kunna jämnföra sig med Marilyn Monroe? Eller Audrey Hepburn? Nej jag skulle verkligen inte tro det.


Marilyn Monroe


Jag tror inte att Katherine försöker härma Marilyn egentligen
men om hon gör det lyckas hon inet jättebra. 


Audrey Hepburn


Faktiskt en ganska dålig kopia utav Breakast at Tiffanys av Paris Hilton.


Anita Ekberg


Rachel Bilson


Jayne Mansfield


Jessica Simpson


Rita Hayworth


Lindsay Lohan


Grace Kelly


Heidi Klum

Vissa utav dom är ju inte ens i närheten. Men dom gör tapra försök. Synd att dom inte lyckas.
Nu ska jag kolla runt på lite andra bloggar.
Ses sen

Köss!

nästan klar!

Jo den här ändringen börjar gå mot sitt slut. Nu är det snart klart och det känne superbra. Jag har hittat så mycket grejer som jag knappt hade en aning om att jag hade. Dom är ju i och för sej bara att slänga, för jag har ju antagligen inte haft någon användning för dom. Jag ska försöka hålla bättre ordning i det nya rummet.

Snart så kommer pappa hem med pizza. Det låter väl bra? Det tycker i alla fall jag.
Pussar!


Det här var inte igår. Det var nog i vintras :)

att det ska krångla då

Ja och min desperata försök att förändra den här bloggens utséende en aning lyckas som sagt inte så bra. Visst den ser inte ut som den alltid har gjort men det blir inte som jag tänker mej, men vad gör väl det. Jag får helt enkelt lära mej med tiden. Och tid kommer det att ta.

Ha't bra!

Back in black

Nja back in black... jo i alla fall för tillfället. Men man vet aldrig hur länge det varar. 
Anledning till "comeback" är nog för att jag har fått in en dator med internet på mitt rum och det är ju en stoor fördel om man ska blogga. Förut var det så jobbigt när man skulle enas om en dator i huset. Men nu är det inget problem längre.

Anledning till att jag la av ett tag var nog för att jag reste så mycket under ett par veckor där i maj.  Sen tog jag helt enkelt inte tag i bloggandet när jag kom hem. Men jag ska försöka nu igen :)

Idag ska jag plocka iordning på mitt nya rum. Jag har tillbringat de senaste nätterna på hallen eftersom jag och mamma och pappa just har bytt rum.
Nya rummet är allt lite större så det är ju kul. Om inte annat så finns det mer ställen att ställa undan grejor på och det är ett stort plus!
Sen är det ju alltid kul med lite förändringar.
Men nu ska jag ta en liten paus och gå ner och fika.
Ha det bra så länge :)

Pusspåer!

RSS 2.0