Den evigt tidlöse

Den evigt tidlöse Jon Bonjovi.

Är inte han helt underbar? Vad är det för fråga eller? Klart han är bra. Han är bland dom bästa. Jag kan sitta och lyssna på hans musik, se hans videor och konserter i timmar i sträck, hur ofta som helst och jag får gåshud och ryser över hur bra han är och jag tröttnar inte. Det går inte tröttna på honom. Han är så underbart bra och han har det där draget som man vill att en rockstjärna ska ha. För det är vad han är. En riktigt jävla rockstjärna.


Kväll med Ida

Hej hej på er igen!
Det var ju inte länge sedan jag skrev men jag passar väl på att skriva en rad till när jag ändå har tid.

Jag kom nyss in från en promenad med vovven. Jag följde Stina hem. Hon följde först mej hem, men sedan följde jag henne hem. Lite kul va? :)
Ikväll så är det fysikplugg som gäller. Har ett litet fysik prov i morgon och ett större när jag kommer hem från alla mina resor. Eller alla mina resor, det är bara två. En till barcelona och en till Rhodos. Det ska bli så skönt att komma iväg. Det blir ingen skola för min del på två veckor. Haha blev ni lite avundsjuka nu? Det hade jag också blivit :).
Men innan pluggandet så är det en liten dusch som gäller.

Vi ses kanske senare i kväll, annars så ses vi nog i morgon :)

Ha de bra!
pusshej<3


Elton John

En sak till :) JAg och stina ska kanske åka och kolla på Elton John när han kommer till Borås. Skoj blir det :DJag är inte hans största fan men va fan, han är ju bra :D

Ha de bra så länge
puss på er :')


Hej igen

Nu var det en eller två dagar sedan jag skrev. Det har inte hänt så mycket mer än att jag har fått reda på att H.E.A.T kommer till lidköping när jag är på Rhodos. Jag skulle nästan vilja stanna hemma för det. Jag tycker verkligen om dom. Jag menar hur bra var inte dom i melodifestivalen eller? Jo hur bra som helst.

Just nu sitter jag hemma hos Stina. Hon över på sina konfirmationsfrågor och jag lyssnar på Kiss.
Jag ska försöka skriva när jag kommer hem. Ha de bra så länge.
Pusshejs<3

Mitt i Pirates of the Caribbean

Nu har jag faktiskt varit ganska redig. Jag har pluggat engelska och det skulle jag ju ha gjort, så jag är stolt över mej själv. Jag brukar ju bara skjuva upp saker och ting, men den här gången gjorde jag inte det :).
Just nu är håller jag på och kollar på nya filmen. Nya filmen som är gammal. Den är så jäkla bra. Och även om den är gammal så finns det alltid någon som inte har sett den. Om du inte har gjort det så gör det.

Efter filmen så ska jag packa klart böckerna. Har snart fyllt tre bananlådor med bara böcker. Och alla dessa hade jag i garderoben lite huller om buller. Men nu är det ordning på dom.

Ha en fortsatt trevlig kväll. Vi ses snart :)
Puss och kram!

 

Efter regn kommer solsken

Och så har det väl ändå varit idag eller? I morses regnade det ganska mycket. Sedan regnade det mindre och mindre, och nu skiner solen. Det har ju blåst hela dagen och det är ju lite irriterande kanske. Men ingen kan väl rå för vädret så jag kan lika gärna hålla mitt gnäll inom mej.

Idag har det varit en ganska bra dag. Den började med ett nationellt prov i matte. Matte är inte min stakra sida, men det kändes okej. Det var ett ganska svårt prov. Och att jag inte kunde somna igårkväll plus att jag försov mej i morses, gjorde inte saken bättre. Men det kändes ju okej så det kanske fixar sej ändå.

Varje tisdag har hälften utav våran klass en håltimma på två och en halv timmar. Och så klart så tillhör ju lilla jag den hälften. Det senaste har den tillbringats tillsammans med Emma på biblioteket. Det är ju bra. Eftersom att jag bor två mil ifrån skolan så är det ju lite svårt att gå hem och hinna tillbaka i tid. Idag fick vi med oss underbar Halat till bibblan också. På vägen dit sprang jag in på Åhlens och kikade lite. Det är egentligen bara en avdelning där inne som gäller för mej och det är där böckerna, musiken, filmerna och allt som hör dit till finns. Jag älskar sådant. Jag hann bara att kolla runt en snabbis. Men jag tog även tillfället i akt att spring in på bokhandeln också. Nästan konstigt att Halat och Emma inte fick utbrott på mej efter som att gjorde samma sak på vägen tillbaka.

När vi slutade skolan stannade jag kvar och väntade på Stina. Hon slutade en kvart senare än mej. OCh på väg till bussen gick jag in ännu en gång på Åhlens. Då köpte jag den första Pirates of the Caribbeanfilmen. Den är ju bara så bra och den kostade bara 30 kr så man får ju passa på :D.

Det har ju öppnat en Second Hand butik där jag bor också. Den hade vi tänkt att gå in i när vi kom hem. Men den var inte öppen på tisdagar. Otur otur. 

Nu ska jag kolla på min nya film och plugga lite engelska. Jag ska nog ta mej något att äta också. 
Det blev ett ganska långt inlägg idag, om man jämför med dom andra :)

Ni får ha en bra eftermiddag!
Pussar <3 

 

Godnatt jord

Nu tackar jag för mej och går och lägger mej. Ni får han en fortsatt trevlig kväll utan mej. Men det ska ni nog klara av. ;D

Ha det bra så ses vi imorn!
Pusszr<33

Fysik

Det är något jag inte ska jobba med  i alla fall. Hoppas jag. Det är både tråkigt och svårt. Och då blir det inte roligt någonstans. Hela alltet känns som en enda stor dimma utav atomer och protoner och allt vad det nu finns innom det dära. Funderar på att ta en pause och gå upp och plocka i ordning lite på mitt rum. Det kan behövas. Det ligger böcker över allt. Jag rensade ur en utav mina garderober härom dagen och jag hittade massor av böcker. Det verkade som att det aldrig skulle ta slut. Men det gjorde det till slut. Och nu ska dom ner i lådorna som jag och mamma var och hämtade förut.
Det ska bli så skönt att byta rum. Jag älska att förändringar. Bara det förändras till det bättre.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll.
PussochKram

Back in black

Hallå allesammans! Nu är jag hemma igen, efter en, faktiskt ganska skön, dag i skolan. Det började ju med gympa. Jag slog Emma i badminton. Tror jag i alla fall. Jag kan inte det där med poäng när det gäller den sporten. Men det är ganska kul att spela.

Efter gympan så var det rättegång i tinghuset som gällde. Jag och en större del utav klassen agerade som stod för Karl. Rektorn kan ju bara gå och dra nånstans. Det var så jäkla löjligt alltihopa. Men det är ju kul att ha vart på en rättegång. Fast det har jag varit en gång förut också.

Jag slutade klockan två idag. Då drog jag och Halat till stan och käkade lite. Det var meningen med att hon skulle klippa sej men frisören hade dragit iväg till stockholm på mässa, så det blev inte av. Efter käket följde hon mej till mammas jobb. Sen åkte jag hem med mamma. Och nu var det ju egentligen mening med att jag skulle åka iväg och hälsa på dom "nya" hästarna men det var tydligen bara en utav dom som hade kommit och det var inte den som jag ska rida så jag skiter i det. Jag sitter lite här framför datorn och tar det lite lungt istället. Ska snart börja plugga fysik och lite sånt. Och nu har jag varit och hämtat bananlådor så jag kan börja packa i grejor i dom. Jag ska byta rum med mamma och pappa. Deras är lite större. I alla fall lite smartare byggt så man kan utnyttja mer space.

Nu ska jag fixa en sådan där Youtube användare också. Det är lika bra att fixa det på en gång så det blir gjort.
Ni får ha det så bra så länge.
Pusshej

Godmorgon

Hejsan på er allihopa! Idag är det en ny dag och nya grejor som gäller. Det viktigaste är Karls rättegång, dom nya hästarna och fysikläsningen. Jag hoppas att det går bra för Karl, för enligt mej är den historein ganska löjlig, men rektorn på våran skola (den ena) är väldigt löjlig. Jag gillar inte henne speciellt mycket. 

Dom nya hästarna, är ju egentligen inte nya. Dom stod i stall 2 förra sommaren. Då fick vi dock inte rida den hästen som jag ska rida nu p.g.a ryggproblem. Men nu ska det tydligen gå bra om man bara skrittar och travar. Det kommer nog ialla fall att bli kul. 

Efter det så ska jag göra en Youtube användare. Det kan ju vara lite kul att ha. Ladda upp lite roliga filmer och ljudklipp och sånt dära. 
Och sen är det fysik som gäller hela kvällen ut. Det här provet ska gå som en dans, fast det var hur mycket som helst att läsa på. Men skam den som ger sej. 

Nu ska jag snart fara iväg till skolan. Får skjuts utav mamma idag. Hon börjar jobba fem minuter tidigare än vad jag börjar, så det passar välidgt bra att åka med henne. 
Hoppas ni får en bra dag, det ska i alla fall jag försöka ha. 

Kramar <3 

En till häst

Fick nyss reda på att den andra hästen jag ska rida i sommar har kommit idag, så imorn blir det till att åka upp till stall nummer två efter skolan. I alla fall en lite sväng. Sen blir det till att läsa fysik.

Nu ska jag gå och lägga mej i alla fall :D
Ha de bra!
Pusshej <3

Kanske ska börja tänka på refrängen...

Jo nu ska jag nog ta och söka upp min säng. Annars kommer jag aldrig komma upp imorgon. Jag och Emma ska ju spela badminton på gympan så det gäller väl att hålla sej lite fräsch så inte hon vinner. Då kommer hon bli för kaxig. Efter gympan drar hela klassen i väg till tingshuset för att kolla på rättegång. Det är en i våran klass som hade en liten dust med en utav rektorerna. Men vad gör man väl inte så klasskamrat då eller? Jo man går dit och stöttar  honom.

Ni får ha en bra kväll så ses vi imorgon.
Godnattpussar<3

Söndagkväll

Nu är jag väl klar med det mesta för den här dagen. Nu ska jag bara föna och platta håret också. Det ska bli skönt att gå och lägga sej. Jag fick gå upp så tidigt i morses. det var meningen med att jag skulle sitta barnvakt. Men sedan blev det inte så. Så jag gick upp klockan åtta helt i onödan. Och inte har det blivit för mycket gjort idag, även fast jag gick upp så tidigt. Men that's life.

Imorgon blir det skolan igen. Då blir det väl till att ta i med hårdhandskarna nu igen. Ska ändra mitt val till gymnasiet så snart som möjligt. Hoppas på att det ska kännas bättre. Det är ju avvecklingssamtal för min del på onsdag också. Jag hoppas att det ska gå bra. Den här gången har jag faktiskt igen aning om hur det ska gå. Förut har jag alltid känt på mej om det kommer att gå dåligt eller om det kommer gå bra, men nu känns det ingenting.  

Imorgon ska jag ta tag i fysikprovet också. Jag ska läsa så mycket jag bara kan. Jag  åker ju på måndag så jag ska göra provet redan på fredag och det var ganska mycket att läsa på. Men det ska nog gå bra. Hoppas jag.

Nu ska jag leta efter en bild på Johan Palm. Den pojken kommer bli något stort om han fortsätter lika stadigt. Den som inte har hört singeln han släppte för ett tag sedan, har missat något. Han har utvecklats massor sedan Idol. Tro det eller ej.


Men nu måste jag ta och pallra mej i väg. Vi kanske ses senare. Om inte, får ni ha det så bra.

Pusshejs

Nyss hemkommen

Så, nu har jag precis kommit hem ifrån stallet. Det blev ett dressyrpass i paddocken den här gången. Jag gillar verkligen den hästen jag rider. Hon är helt underbar! Det är väldigt skönt att ha något att pyssla med om dagarna. Jag gör ju inte så mycket annat än att hålla på med hästen, läser, skriver och kollar på tv. Men det är mitt liv och jag gillar't. 

Jag skrev ju i förra inlägget att jag skulle komma med lite bra tips, men jag sparar det till lite senare. Jag måste samla på mej lite läsare först. 
Vad jag har förstått, efter att ha hört och kollat runt lite, så finns det väldigt många människor med blogg. Det är ju lite spännande. Ju fler bloggar det finns, desto mer finns det att läsa. Och jag älskar att läsa. Nu menar jag inte att jag läser varenda blogg som finns, men jag läser ganska många. 

Nu ska jag ta och kommentera lite bloggar. Sen ska jag gå och och duscha och efter det ska jag kolla på Gossip Girl. Ni får ha det så bra så länge.


Vi ses.
Puss och Kram   

Nya tider

Hejsan på er!  Tyckte att det var dags att prova på något nytt, så jag gjorde en blogg. Alla bloggar ju nu för tiden, så varför inte kliva in i gänget och bli en i mängden. 

Idag kommer jag nog inte skriva så mycket mer. Jag ska alldeles snart fara iväg till stallet. Jag kanske kan skriva en liten rad när jag kommer hem. Då kan jag ju passa på att tipsa om lite bra grejjer också :).

Hoppas ni får en bra eftermiddag.
Puss och kram.  

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0